Boligventilasjon

Vi har lang erfaring med installasjon av boligventilasjon og sentralstøvsugere i nye og eksisterende boliger. Vi har vært borte i de fleste utfordringer og problemstillinger, slik at vi alltid får gode løsninger for våre kunder. Vi har våre egne dyktige ventilasjonsinstallatører som er løsningsorienterte med lang erfaring.

Vi leverer og monterer i Vestfold og strekker oss også ut på hele Østlandet. BACAS prosjekterer alle våre anlegg selv med MagiCad for Revit. Vi leverer komplett anlegg med prosjektering, installasjon og innregulering iht Tek-17 i alle nye boliger. Også etter strengere krav ved ønske av kunde.

Vi er benytter produkter fra Exvent, Systemair, Flexit. Om du ønsker det lille ekstra så leverer vi High-end produkter fra Event som har f.eks aggregat med innebygde vannbatterier for sval kjøling/varme ved bruke av energi brønn/borebrønn. Når ikke det er mulig så benyttes HP eAir-anleggene fra Exvent.

Ta kontakt så hjelper vi deg med å finne et godt ventilasjonssystemet til din bolig!

 

Installer balansert ventilasjon i din eksisterende bolig og få inntil 5 000kr i støtte fra ENOVA.

Du kan få penger tilbake fra Enova via et tilskudd etter at du har ettermontering balansert ventilasjon i boligen din. Husk at boligen må ha godkjent byggemelding fra før 1. juli 2010. Installasjonen skal utføres av kvalifiserte fagfolk som innehar nødvendig utdanning og autorisasjon. Ventilasjonsanlegget må ha vært kjøpt de siste 18 månedene for at du skal ha krav på støtte. Dokumentasjon av kostnader skal være i samsvar med norske lover og forskrifter. Anlegget må være ferdig installert og betalt. Alle fakturaer og kvitteringer må foreligge.

Fullstendig informasjon finner du på www.enova.no.