Boligventilasjon

Vår målsetning er å betjene hele boligventilasjons marked i Vestfold, vi strekker oss også ut på hele Østlandet. Vi har lang erfaring med installasjon av boligventilasjon og sentralstøvsugere i nye og eksisterende boliger. Vi har vært borte i de fleste utfordringer og problemstillinger, slik at vi alltid får gode løsninger for våre kunder. Vi har våre egne dyktige ventilasjonsinstallatører som er løsningsorienterte med lang erfaring. Vi prosjekterer alle våre anlegg selv med MagiCad for Revit. Vi leverer komplett anlegg med prosjektering, installasjon og innregulering ifølge TEK 10/17 i alle nye boliger. Også etter strengere krav ved ønske av kunde.

 

Vi er Villavent (Systemair) Partner i Vestfold og omkring og leverer Villavent SAVE, med de nye modellene, imøtekommes skjerpede krav til energieffektivitet og lydnivå. Villavent SAVE leveres i flere utførelser og kapasiteter. Mer info her. Komplett levering og montering av Villavent sentralstøvsuger. Mer informasjon om sentralstøvsugere finner du her.

 

Vi er forhandler av Exvent ventilasjonsanlegg i Tønsberg – Porsgrunn. Aggregater med høy kvalitet. Om du ønsker det lille ekstra så leverer vi High-end produkter som har f.eks aggregat med jordkjøling (CHG-batteriet) og varmepumpeløsninger (HP eAir-anleggene).

Ta kontakt så hjelper vi deg med å finne et godt ventilasjonssystemet til din bolig!

 

Har du som privatperson en eldre bolig uten balansert ventilasjon og har planer om å installere dette så husk at du kan få støtte fra Enova.

 

Installer balansert ventilasjon i din eksisterende bolig og få inntil 20 000kr i støtte fra ENOVA.

Du kan få penger tilbake fra Enova via et tilskudd etter at du har ettermontering balansert ventilasjon i boligen din. Husk at boligen må ha godkjent byggemelding fra før 1. juli 2010. Installasjonen skal utføres av kvalifiserte fagfolk som innehar nødvendig utdanning og autorisasjon. Ventilasjonsanlegget må ha vært kjøpt de siste 18 månedene for at du skal ha krav på støtte. Dokumentasjon av kostnader skal være i samsvar med norske lover og forskrifter. Anlegget må være ferdig installert og betalt.

Alle fakturaer og kvitteringer må foreligge.

Fullstendig informasjon finner du på www.enova.no.

Vi har gratis befaring ved installasjon av balansert ventilasjon i eksisterende bolig.

Kontakt person: Albert Christensen (478 87 830 – albert@bacas.no