Boligventilasjon

Vi har lang erfaring med installasjon av boligventilasjon og sentralstøvsugere i nye og eksisterende boliger. Vi har vært borte i de fleste utfordringer og problemstillinger, slik at vi alltid får gode løsninger for våre kunder. Vi har våre egne dyktige ventilasjonsinstallatører som er løsningsorienterte med lang erfaring.

Kontaktperson
Albert Christensen
Prosjektleder
E-post: albert@bacas.no
Tlf.: 478 87 830

Vi leverer og monterer i Vestfold og strekker oss også ut på hele Østlandet. BACAS prosjekterer alle våre anlegg selv med MagiCad for Revit. Vi leverer komplett anlegg med prosjektering, installasjon og innregulering iht Tek-17 i alle nye boliger. Også etter strengere krav ved ønske av kunde.

Vi er forhandler av Exvent sine ventilasjons aggregater av høy kvalitet. Om du ønsker det lille ekstra så leverer vi High-end produkter som har f.eks aggregat med jordkjøling (CHG-batteriet) og varmepumpeløsninger (HP eAir-anleggene).

Ta kontakt så hjelper vi deg med å finne et godt ventilasjonssystemet til din bolig!

 

Installer balansert ventilasjon i din eksisterende bolig og få inntil 10 000kr i støtte fra ENOVA.

Du kan få penger tilbake fra Enova via et tilskudd etter at du har ettermontering balansert ventilasjon i boligen din. Husk at boligen må ha godkjent byggemelding fra før 1. juli 2010. Installasjonen skal utføres av kvalifiserte fagfolk som innehar nødvendig utdanning og autorisasjon. Ventilasjonsanlegget må ha vært kjøpt de siste 18 månedene for at du skal ha krav på støtte. Dokumentasjon av kostnader skal være i samsvar med norske lover og forskrifter. Anlegget må være ferdig installert og betalt. Alle fakturaer og kvitteringer må foreligge.

Fullstendig informasjon finner du på www.enova.no.

Kulde-og varmepumpe

Vi designer, prosjekterer, levere og installerer varmepumper og kjøleanlegg til bolig og industri. Et varmepumpeanlegg reduser energiforbruk ved oppvarming og kjøling. Enkelt forklart kan en varmepumpe levere 3-4 ganger så mye KW som det du forbruker i strøm. Vi leverer skreddersydde varmepumpeløsninger integrert i ventilasjon eller som kan etter monteres.