Holmestrand Internasjonale Montessoriskole

Bilde av Holmestrand Internasjonale Montessoriskole

Prosjektet bestod i oppføring av et nybygg som ble sammenføyet via en glassgang med det verneverdige Casino bygget. Nybygget består av tre hoveddeler; skole, barnehage og gymsal.

balansert ventilasjons aggregat montert i tekniskrom på 5 000m3/h. Kanalanlegg med fullverdig VAV anlegg og med SD anlegg

Skiringssal folkehøyskole

Bilde av Skiringssal folkehøyskole

Prosjektet bestod i rehabilitering av kjøkken og kantine avd, samt deler av hybelbygget. Det er levert 4 stk komplette avtrekkshetter med slokkeutstyr for storkjøkken samt nytt balansert ventilasjons aggregat montert på tak på 9000m3/h.

Lunde Skole Idrettshall

3d-illustrasjon, lunde skole idrettshall

Ny bygg av Lundeskole idrettshall, nytt balansert ventilasjons aggregat montert i tekniskrom på 24 000m3/h. Kanalanlegg med fullverdig VAV anlegg og automasjonsanlegg for varmesentral med SD anlegg.

Fosshagen Ressurssenter

3d illustrasjon av Fosshagen Ressurssenter

Ny bygg av Fosshagen ressurssenter, nytt balansert ventilasjons aggregat montert i tekniskrom på 20 000m3/h. Komplett VAV anlegg og automasjon for varmesentral og fullverdig SD-anlegg.

Svene Renseanlegg

Bilde av Svene Renseanlegg

Vi har vært med på etablering av nytt renseanlegg på Svene for Flesberg kommune. Vår leveranse består av komplett ventilasjon anlegg på 12000m3/h for hele stasjon med lukt fjerningsanlegg og automasjon.

Denne siden bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse.